لیست اختراعات محمد رضا بختياري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ اظهارنامه: 1397/11/30
تاریخ ثبت: 1398/08/11
مخترع/مخترعان: محمدرضا بختياري
خلاصه اختراع:

سيستم هيبريد ساده و ارزان ، كاهش كاركرد درجا ، كاهش مصرف سوخت و آلايندگي ايران 11 برابر كشور تركيه، و سه برابر كشور چين مصرف بنزين دارد ، دليل عمده اين تفاوت مصرف خودروهاي موجود در ايران است و راه حل موجود تعويض خودرو ها به خودروهاي هيبريدي است ، در ايران با وجود 20 ميليون خودرو عملا غير ممكن است ،موتورهاي بنزيني درهنگام كار در دور آرام آلودگي بالايي دارند به همين دليل خاموش شدن آنها موجب كاهش آلودگي و مصرف سوخت مي شود. اما نياز به حركت در مسافت كوتاه هر چند دقيقه يكبار در ترافيك و پشت چراغ قرمز و در ايستگاه هاي تاكسي و حركت هر چند دقيقه به جلو كه نا گزير بايد ماشين در مدت انتظار روشن بماند كه با محاسبه حدر رفت سوخت در سطح كلان مي توان گفت مقدار بسيار بالايي سوخت حدر ميرود به سادگي مي توان با اضافه كردن چرخ دنده به پلوس خودرو و قرار دادن استارت مجهز به گبربكس بروي رام خودرو وسيم كشي ساده ،خودروي معمولي را به خودرو هيبريدي با حداقل هزينه تبديل نمود

تاریخ اظهارنامه: 1395/05/13
تاریخ ثبت: 1395/09/16
مخترع/مخترعان: محمدرضا بختياري
خلاصه اختراع:

دستگاه بستني ساز فول با گيربكس قدرت Homemade ice cream machine full زمينه فني اختراع:مكانيك – برق مقصود اين اختراع به شرح زير مي باشد: 1 –حذف يخچال خشك كن 2 – توليد بستني با كيفيت بالا و قابليت ساخت انواع بستني ( سنتي و ايتاليايي به صورت طبيعي و بدون استفاده از رنگ و اسانس ) 3 - كاهش هزينه توليد بستني 4– بهبود وضعيت بهداشت در اين حرفه 5 – توليد بستني از حجم كم تا زياد (5 تا 20 كيلوگرم) جهت استفاده در كارگاههاي كوچك و بزرگ 6 – اضافه كردن مواد از قبيل خامه ، مغز و ... در زمان توليد بستني مشكلي كه در نمونه هاي قبلي وجود دارد اين است كه بايستي در توليد بستني از يخچال خشك كن استفاده شود كه در اين دستگاه اين مشكلات مرتفع شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1396/11/06
تاریخ ثبت: 1397/05/13
مخترع/مخترعان: محمدرضا بختياري
خلاصه اختراع:

آب و خاك از منابع مهم و ضروري جهت ادامه زندگي بشر مي‌باشد. بنابراين حفظ و حراست و همچنين استفاده بهينه از آنها و اصلاح ساختمان خاك از ضروريات مي‌باشد. با توجه به بحران شديد آب و همچنين به دليل استفاده نامناسب از ماشين‌هاي كشاورزي در مزرعه، صدمات وارده به ساختمان خاك و تلفات آب افزايش مي‌يابد. به منظور كاهش اين صدمات، استفاده از سيستم كشاورزي نوين (كشاورزي حفاظتي) توصيه گرديده است. بنابراين براي رسيدن به كشاورزي حفاظتي، ماشين‌هاي ويژه‌اي مورد نياز مي‌باشد. يكي از آنها، ماشيني است كه بدون دستكاري زياد خاك و زير خاك بردن بقاياي گياهي، بتواند بذور را در مزرعه بكارد. طوري كه پس از كاشت بذر، حداقل 30 درصد سطح زمين با بقاياي گياهي پوشانده شود كه اين امر مي‌تواند ساختمان خاك را با افزايش ماده آلي، اصلاح نموده و به علت وجود پوشش گياهي و سايه اندازي، از تبخير رطوبت خاك جلوگيري نمايد. بر اين اساس يك نمونه اوليه از ماشين كارنده سمبه‌اي كه قادر به كاشت بذور (شامل: ذرت، چغندرقند، پنبه و كليه بذوري كه به صورت رديفي كشت مي‌شوند) در بين پوشش گياهي و يا پلاستيكي را دارد، طراحي و ساخته شد. اين كارنده چهار رديفه بوده و مجهز به سيستم سنجش بذر پنوماتيكي مي‌باشد كه به صورت سوار بر تراكتور ساخته شده است كه قادر به كاشت بذور در داخل بقاياي گياهي به صورت كاشت سمبه‌اي مي‌باشد. بدين صورت كه در فواصل معيني توسط سمبه‌ها، سوراخ‌هايي در داخل خاك ايجاد كرده و در هر حفره يك يا چند عدد بذر قرار مي‌دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/04/24
تاریخ ثبت: 1388/05/06
خلاصه اختراع:

آنزيم گلوكز اكسيداز با استفاده از پني سيليوم بومي به صورت خارج سلولي توليد گرديد. با بهينه سازي بر روي يك محيط كشت جديد و با صرفه اقتصادي به دست آمد. آنزيو توليدي پايداري بالايي دارد و ميزان توليد آن در سطح مناسبي است.

تاریخ اظهارنامه: 1387/08/11
مالک/مالکان: محمد رضا بختياري
تاریخ ثبت: 1387/08/18
مخترع/مخترعان: محمد رضا بختياري
خلاصه اختراع:

روشي جهت عكس برداري ميكروسكوپي با استفاده از مجموعه ميكروسكوپ و دوربين عكاسي كه قابليت عكس برداري و ثبت تصاوير را كه توسط عدسي چشمي ميكروسكوپ ديده مي شود دارد و براي اين هدف تنظيم فاصله لنز دوربين از عدسي چشمي ميكروسكوپ و تنظيمات نور سوژه اهميت دارد ضمنا لازم نيست فيلم عكاسي مدتها بلا استفاده بماند تا فقط در ميكروسكوپ مورد استفاده قرار گيرد بلكه مي توان از اين فيلم و دوربين در موارد ديگر نيز استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1383/10/15
مالک/مالکان: محمدرضا بختياري
تاریخ ثبت: 1384/04/13
مخترع/مخترعان: محمدرضا بختياري
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع در پرونده مربوطه يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود

تاریخ اظهارنامه: 1383/10/15
مالک/مالکان: محمدرضا بختياري
تاریخ ثبت: 1384/04/13
مخترع/مخترعان: محمدرضا بختياري
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع در پرونده مربوطه يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود

تاریخ اظهارنامه: 1384/01/17
مالک/مالکان: محمدرضا بختياري
تاریخ ثبت: 1384/07/14
مخترع/مخترعان: محمدرضا بختياري
خلاصه اختراع:

سيب يكي از محصولات استراتژيك ميباشد كه ارزش خوراكي و صنعتي فراوان دارد. جهت كاشت اين محصول از غده هاي بذري استفاده ميگردد ولي جداسازي غده هاي بذري از خوراكي، كار طاقت فرسا، وقت گير و معمولا هزينه بر ميباشد. بنابراين ساخت دستگاهي كه قادر باشد غده ها را بر اساس اندازه دسته بندي كند، لازم ميباشد، لذا در اين تحقيق يك دستگاه دسته بندي سيب زميني طراحي و ساخته شد. در اين دستگاه از چرخش استوانه هاي هم مركز استفاده مي گردد كه غده هاي سيب زميني را به سه اندازه: بذري (35-55 ميليمتر) خوراكي(بيش از 55 ميليمتر) و ضايعات (كمتر از 35 ميليمتر) دسته بندي مي نمايد

تاریخ اظهارنامه: 1384/06/08
مالک/مالکان: محمدرضا بختياري
تاریخ ثبت: 1384/12/11
مخترع/مخترعان: محمدرضا بختياري
خلاصه اختراع:

محصولاتي نظير سيب زميني

تاریخ اظهارنامه: 1402/07/06
تاریخ ثبت: 1402/10/03
خلاصه اختراع:

سير يكي از محصولات مهم كشاورزي ايران است كه هم از جنبه غذايي و هم خواص دارويي داراي اهميت زيادي مي‌باشد و همه ساله سطح زير كشت وسيعي را به خود اختصاص مي‌دهد. مراحل كاشت، داشت و برداشت اين محصول در مزارع كوچك به دليل نبود ماشين كاشت مناسب براي اين مزارع (هم از لحاظ مشخصات فني و هم از لحاظ اقتصادي)، عمدتاً به صورت دستي انجام مي‌شود كه هزينه‌هاي بالاي كارگري را به همراه دارد و نيازمند صرف زمان زيادي جهت انجام عمليات كشت نيز مي‌باشد. نبود ماشين‌هاي مناسب براي كشت سير در اراضي كوچك عاملي محدود كننده در افزايش سطح زير كشت اين محصول است. از آنجايي كه اكثر زمين‌هاي زراعي كاشت سير، مساحت كمي دارند، حركت ماشين‌هاي كاشت موجود كه به تراكتور متصل مي‌شوند در آن‌ها با محدوديت‌هايي همراه است؛ بنابراين به دليل عدم وجود ماشين‌هاي مناسب جهت كاشت بذر سير (سيرچه‌هاي بذري) در مزارع كوچك، نياز به ساخت ماشين كاشت مناسب با قابليت مانور پذيري بالا وجود دارد. در اين اختراع يك نمونه از ماشين كارنده سير كه قابليت كاشت حبه‌هاي سير و موسير در مزارع كوچك را دارد، طراحي و ساخته شد و در نهايت عملكرد و كارايي آن در مزرعه‌اي واقع در مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي استان همدان مورد ارزيابي قرار گرفت. اين ماشين مجهز به سيستم سنجش بذر از نوع پياله‌اي است كه قابليت اتصال به تيلر به صورت كششي و همچنين تراكتورسبك باغي به صورت اتصال سه نقطه را دارد.

موارد یافت شده: 11